Салат Авеледа (Aveleda) – високоврожайний сорт листового салату типу Батавія від нідерландської компанії Enza Zaden. Рослина відмінно росте на відкритих грядках, але частіше висаджується в теплиці, де вирощується протягом усього року. Спосіб посіву – розсадний. Урожай можна збирати вже через два місяці.
Салат Авеледа (Aveleda) формує невелику однорідну розетку середніх розмірів вагою від 800 г. Листя темно-зеленого кольору, глянцеве, щільне за структурою, на смак – ніжне та хрустке. Салат містить джерело вітамінів і мінералів. Підходить для приготування салатних міксів, прекрасно поєднується з м'ясними, рибними та овочевими стравами, використовується для прикраси страв.
Особливості сорту салату Авеледа (Aveleda):
- період дозрівання – близько 60 днів від висадки розсади в ґрунт;
- вирощується у відкритому ґрунті і в теплицях;
- великі головки зберігають зовнішній вигляд при транспортуванні;
- короткі терміни зберігання;
- стійкість до стрілкування і крайових опіків листя;
- дає урожай круглий рік;
- призначений для свіжого ринку і переробки.
Основні атрибути | |
---|---|
Культура | Салат |
Виробник | Rijk Zwaan |
Країна виробник | Нідерланди |
Тип продукції | Посівний (насіння) |
Користувальницькі характеристики | |
Тип вирощування | відкритий грунт і теплиця |
Колір плоду | яскраво-зелений |
- Ціна: 670 ₴