Продавець Агротерем розвиває свій бізнес на Prom.ua 11 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Кошик
1702 відгуків
+380 (96) 587-91-91
+380 (66) 147-93-33
+380 (93) 517-23-33
вул. Преображенська 15б (Радянської армії 15б ), Маяки, Україна
ВАШ КРАЩИЙ АГРО МАГАЗИН
Буряк Пабло 10 000н, фото 3
Буряк Пабло 10 000н, фото 4

Буряк Пабло 10 000н

  • В наявності
  • Код: 4413

505 ₴

Буряк Пабло 10 000н
Буряк Пабло 10 000нВ наявності
505 ₴
+380 (96) 587-91-91
Працює з 8:00-16:00
  • +380 (66) 147-93-33 Працює з 8:00-16:00
  • +380 (93) 517-23-33 Працює з 8:00-16:00
+380 (96) 587-91-91
Працює з 8:00-16:00
  • +380 (66) 147-93-33 Працює з 8:00-16:00
  • +380 (93) 517-23-33 Працює з 8:00-16:00
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю

 

Пабло 10 000н

Високоврожайний середньостиглий (115 днів) гібрид столового буряка для тривалого зберігання, переробки і вживання у свіжому вигляді. Коренеплоди округлі, однорідні за формою і розміром, з гладенькою шкіркою. М'якоть рівномірного інтенсивного темно-червоного кольору без світлих радіальних кілець. Стійкий до стрілкування і церкоспорозу.

Історія селекції сортів склели Пабло F1 + фото корінплод

Свьокла Пабло F1 - гібридний сорт голландської селекції

Він був розроблений у Нідерландах Співробітники компанії Bejo Zaden. У наш час культура стала дуже популярною на відмінних просторах. Зона вирощування цього сорту охоплює територію Росії, Молдови та України. У тому числі регіони з холодним кліматом, оскільки Пабло F1 виявляє стійкість до несприятливих погодних умов.

Опис і характерні риси сорту

Скотла Пабло F1 - солодкий столовий сорт середніх поспівання

Свёкла Пабло F1 - столовий сорт середнього дозрівання. Вони віддають перевагу не лише тому, що плодоносять у північних регіонах, але й тому, що мають апетитний круглий корінців, а й їхньому великому розміру.

Характерні особливості:

  1. Розетка середня, пряма. Листя овальної форми пофарбоване в салат з фіолетовими прожилками. Края пластини хвилясті.

  2. Плоди округлі з тонкими хвостами. У діаметрі вони сягають 15 см, а маса свокли становить 110-180 р.

  3. Корнепліди вкриті гладкою тонкою шкіркою бордового пігменту. М'якоть соковитої рубіно-фіолетового кольору.

Особливістю сортів є високий вміст цукрів та бетаніну, завдяки чому вони набувають особливо насиченого смаку. Пабло F1 також виявляє себе під час термічної обробки, повністю зберігаючи свій аромат і солодкість.

Пабло F1 Витривалість, родючість і добрі плоди

У сови Пабло F1 виявлено лише один недолік. У цьому списку є багато позитивних рис.

Таблиця: переваги і недоліки сортів

Переваги

Брак

Стійкість до недостатньої вологості

Прищеплення деяким хворобам і шкідникам

Високоякісний вміст бетаніну та цукру в плодах

Хороший врожай (до 7 кілограмів з 1 м)2)

Непотрібність до родючості ґрунту

Холодостійкість

Добрі товарні якості

Наполегливість до стрілянини, квітучості, розкошування плодів, церкозазу, парші і коріньеду

Коригування коренів для всіх видів переробки

Особливості приземлення

Для цієї культури підбирають ділянку, яка має добрий доступ до сонячного світла і зволожувального ґрунту з нейтральним показником кислотності. Попередники свокли не повинні бути моркву, капусту, мангольда, квасолю, шпинат, кукурудзаКультуру можна висаджувати після цибулі, томатів, картоплі, огірків, салату, редьки, редису, часнику та кольрабі.

Важно! У разі браку сонячного освітлення наземна частина свокли занадто витягується, а врожай зменшується.

Учень бажано підготувати восени. Після збору попереднього врожаю видаляють рештки рослин, а потім вносять у ґрунт по 5 кг компосту або перегної на 1 м2Якщо кислотність ґрунту перевищує рівень рН 7, 0, потрібно додати по 200-400 г виведення на 1 м2.

 

Характеристики
Основні атрибути
КультураБуряк
Тип продукціїПосівний (насіння)
Сорт/Гібридгібрид
Класс семянЕліта
ГМОНі
ВиробникBejo Zaden
Країна виробникНідерланди
Насіння в упаковці10000 шт.
Інформація для замовлення
  • Ціна: 505 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner