Рослина: Рослина погонна, її стебла можуть досягати 4 метрів.
Плід: характерної для кабачка форми, але величезні з солодким смаком і чудовим ароматом.
Шкірка зелена, м’якоть помаранчева. Плоди можуть досягати 80 см в довжину і важити 10-25 кг. Дуже гарно зберігаються. Вирощування : насіння гарбуза легко проростають.
При температурі 20°C насіння проросте приблизно через 8 днів.
Можлива обрізка : обрізають лише кабачки. Це дає можливість отримати більш красиві та численні плоди. Прищипують на рівні другого справді сформованого листка, з якого розвинуться 2 стебла.
Потім прищипніть кожен із 2 стебел за п’ятим листком, щоб прискорити появу жіночих квіток.
Так само, щоб плоди стали більшими, можна прищипнути стебла на 2 листки над кожним плодом і видалити молоді пагони.
Зберігання: помістіть кабачки в сухе, світле місце при ідеальній температурі близько 20°C, щоб вони не торкалися один одного.
Можна зберігати їх від 4 до 7 місяців.
Основні атрибути | |
---|---|
Культура | Гарбуз |
Тип продукції | Посівний (насіння) |
Сорт/Гібрид | гібрид |
Класс семян | Еліта |
ГМО | Ні |
- Ціна: 50 ₴