Характеристики:
- Середньостиглий салатний сорт (від початку відростання до технічної придатності листя 30-33 дні).
- Рослина середньої висоти, з середнім ступенем галуження.
- Листки прямостоячі, зелені зі слабким восковим нальотом, соковиті, з високим вмістом цукру і сухої речовини, довго не грубіють і зберігають господарську придатність.
- Смак напівгострий, приємний.
Цінність сорту: висока врожайність, ніжний смак, зимостійкість, підвищена стійкість до хвороб. Вирощується в однорічній і багаторічній культурі.
При однорічній культурі проводять ранньовесняний посів та одноразове прибирання рослин в кінці сезону. При багаторічній культурі посів проводять в рядки гніздами по 2-3 насінини на глибину 0,5-1,5 см через кожні 20 см За літо можна проводити 3-4 зрізання зеленого пера.
Основні атрибути | |
---|---|
Культура | Цибуля |
Група стиглості | Ранньостигла |
Вага упаковки | 100 г |
- Ціна: 680 ₴