Хелатин Моно-Бор 1.2 л
Хелатин - комплекс мікроелементів в хелатній формі (ОЕДФ, ЕДТА). Хелатин знаходиться в рідкій формі, що виключає проблему забивання форсунок і приготування спеціальних маткових розчинів, які займають час при проведенні химобработок.
Властивості добрива:
- Перешкоджає обпадання зав'язі.
- Впливає на формування репродуктивних органів (посилює ріст пилкових трубок та проростання пилку).
- Посилює утворення бульбочок і впливає на активність бульбочкових бактерій зернобобових культур.
- Підвищує посухостійкість, а також стійкість до хвороб.
- Збільшує врожайність.
- Підвищує якісні показники сільгосп продукції (підвищення вмісту цукру в цукрових буряках, баштанних і плодових культурах, підвищення олійності насіння соняшнику і ріпаку, збільшення вмісту крохмалю в бульбах картоплі, а також підвищення вмісту вітамінів і цукру в плодах і ягодах).
- Покращує лежкість при зберіганні.
Порядок приготування робочого розчину:
- Наповнити резервуар обприскувача на 2/3 водою.
- Якщо в схемі застосування передбачені азотні добрива (карбамід, КАС та інші) - їх додають в першу чергу, потім мікроелементи Хелатин, потім засоби захисту рослин.
- Якщо разом з мікроелементами Хелатин використовують засоби захисту рослин - рекомендується зробити контрольне змішування на сумісність препаратів. Отриманий розчин не повинен випадати в осад або розділятися по фракціям.
- Доповнити резервуар водою до повного об'єму і приступити до обприскуванню.
- Обробку бажано проводити рано вранці або ввечері при температурі 10-25 С.
- Розчин необхідно використати протягом 6 годин після приготування.
- Рекомендована норма витрати робочого розчину 200-300 л/га
Технологія застосування і норми витрат:
Культура |
Фаза розвитку |
Норми витрати, л/га |
Соняшник |
2-3 пари справжніх листків |
0,5-1 |
6-8 пар справжніх листків |
1-2 |
|
Ріпак |
Формування розетки (5-6 листків) осінь |
1-2 |
Формування стебла |
1-2 |
|
Цукрові буряки |
4-6 листків |
0,5-1 |
Змикання рослин у рядках |
1-2 |
|
Льон олійний |
Бутонізація |
1-1,5 |
Зернобобові (горох, соя, квасоля, люпин) |
5-6 листків |
1,5 |
Баштанные культури (кавун, диня, гарбуз) |
Початок цвітіння |
1-2 |
Плодові культури (зерняткові і кісточкові) |
Початок цвітіння |
1-2 |
Після цвітіння |
1-2 |
|
Після збору врожаю |
1-2 |
|
Овочеві (помідори, огірки, перець, баклажани, картопля) |
2-3 обробки з інтервалом 14 днів, починаючи з бутонізації |
1-2 |
Ягідні культури (суниця, малина, смородина, аґрус) |
Бутонізація – початок цвітіння |
1-2 |
Через 14 днів |
1-2 |
|
Виноград |
Початок цвітіння |
1-2 |
Основні атрибути | |
---|---|
Вид добрива | Хелат бору |
Препаративна форма | Розчин |
Концентрована форма добрива | Так |
Мінімальна температура ефективної дії | 5 град. |
Максимальна температура ефективної дії | 40 град. |
Виробник | Україна ТД |
Діючі речовини | |
Бор | 10 % |
Упаковка | |
Упаковка | Пластикова тара |
Об`єм | 1.2 л |
Ширина (см) | 10 см |
Висота (см) | 25 см |
Діаметр (см) | 10 см |
- Ціна: 185 ₴