Салат Аналотта (Analotta) – ранній сорт типу Маслянистий, підсумок селекції відомої нідерландської компанії Enza Zaden. Рослина відрізняється розвиненою кореневою системою, що дає їй можливість адаптуватися до короткострокових перепадів весняних температур до + 5°C. Завдяки стійкості до стрілкування, сорт відмінно підходить для вирощування в літній період, але занадто жаркого клімату не любить. Рослина культивується у відкритому ґрунті і дає хороші врожаї під плівкою. Культура має стійкість до борошнистої роси, крайового опіку і вірусу салатної мозаїки.
Маслянистий салат Аналотта (Analotta) має гарні середні і великі розетки масою від 0,5 кг, що складаються з масляних листочків зеленого кольору. Головки досить щільні, добре транспортуються. Смак у зелені дуже приємний: соковитий, трохи солодкуватий, без гіркуватості. Салат підходить для реалізації на свіжому ринку і для переробки.
Особливості сорту салату Аналотта (Analotta):
- період дозрівання – до 45 днів від висадки розсади в ґрунт;
- висаджується на грядках і в теплицях;
- невибагливість до ґрунтів і клімату;
- стійкість до перепадів температур;
- стандартна агротехніка;
- товарні головки;
- висока стійкість до захворювань і шкідників;
- для продажу на свіжому ринку або для переробки.
Основні атрибути | |
---|---|
Культура | Салат |
Тип продукції | Посівний (насіння) |
Сорт/Гібрид | гібрид |
Класс семян | Еліта |
ГМО | Ні |
Колір плоду | Зелений |
Виробник | Enza Zaden |
Країна виробник | Нідерланди |
Насіння в упаковці | 1000 шт. |
- Ціна: 865 ₴