Продавець Агротерем розвиває свій бізнес на Prom.ua 12 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
1795 відгуків
+380 (96) 587-91-91
+380 (66) 147-93-33
+380 (93) 517-23-33
вул. Преображенська 15б (Радянської армії 15б ), Маяки, Україна
ВАШ КРАЩИЙ АГРО МАГАЗИН
впередназад
Капуста брокколі Агассі(Agassi) F1 2500 н.(калібр), фото 3
Капуста брокколі Агассі(Agassi) F1 2500 н.(калібр), фото 4
Капуста брокколі Агассі(Agassi) F1 2500 н.(калібр), фото 5
Капуста брокколі Агассі(Agassi) F1 2500 н.(калібр), фото 6
Капуста брокколі Агассі(Agassi) F1 2500 н.(калібр), фото 7
Капуста брокколі Агассі(Agassi) F1 2500 н.(калібр), фото 8

Капуста брокколі Агассі(Agassi) F1 2500 н.(калібр)

  • В наявності
  • Код: 3664

1 160 ₴

Капуста брокколі Агассі(Agassi) F1 2500 н.(калібр)
Капуста брокколі Агассі(Agassi) F1 2500 н.(калібр)В наявності
1 160 ₴
+380 (96) 587-91-91
Працює з 8:00-16:00
  • +380 (66) 147-93-33 Працює з 8:00-16:00
  • +380 (93) 517-23-33 Працює з 8:00-16:00
+380 (96) 587-91-91
Працює з 8:00-16:00
  • +380 (66) 147-93-33 Працює з 8:00-16:00
  • +380 (93) 517-23-33 Працює з 8:00-16:00
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю

Насіння капусти брокколі Агассі 2 500 н.

 

1. Опис капусти броколі Агассі F1:

Капуста брокколі Агассі F1 - новий ранній сорт гібрида, вага одного суцвіття досягає 2,5 кг.

Брокколі Агассі F1 призначена для в усіх кліматичних зонах України. Суцвіття мають превлекательную форму і не підтримують негативних реакцій при стресових умовах.

Агассі F1 можна выпращивать конвеерно, для цього рекомендується висаджувати розсаду в декілька строків (через 7-10 днів).

2. Характеристиці капусти броколі Агассі F1:

  • період вегетації – 66-75 днів
  • вага одного суцвіття - 1,5-2,5 кг

Вирощування розсади брокколі і висадка у відкритий грунт

Зазвичай брокколі вирощується через розсаду, але терміни її посіву такі, що возитися з ящиками в домашніх умовах немає потреби – набагато ефективніше посіяти насіння на розсаду в кінці квітня — початку травня у своїй теплиці. Через 30-40 днів, коли у розсади брокколі з'явиться п'ятий і шостий справжні листочки, вона готова для висадки у відкритий грунт. Для отримання більш пізнього врожаю частина насіння можна відразу висіяти в грунт на початку травня. Ця капуста воліє пухкі, родючі ґрунти з нейтральною або слабколужних pH. Не можна садити брокколі на ділянки, де в минулому році зростали будь-які види хрестоцвітних: капусти, ріпа, редька або редис. Добрими попередниками для неї вважаються бобові, картоплю чи моркву. Деякі дачники воліють готувати грядки під брокколі восени: заправляють грунт калійними і фосфорними добривами (гній, калійної селітрою і суперфосфатом), проводять вапнування. До речі, для вапнування відмінно підійдуть стерті в порошок шкарлупки від яєць, які легко накопичити за довгу зиму і літо. Ті, хто не готує грядки з осені, не впадають у відчай і прекрасно заповнюють недолік поживних речовин з допомогою підживлень. Отже, настав час висаджувати розсаду брокколі на постійне місце. Це потрібно робити в похмуру погоду або в другій половині дня. Схема висадки для брокколі: 40 сантиметрів між лунками, 50-60 сантиметрів між рядами. Місяця для розсади викопують глибокі. Якщо добрива не були внесені в грунт завчасно, ямки заправляють сумішшю золи, компосту і доломітового борошна. Кожна рослина злегка присипається землею, всього на пару сантиметрів вище кореневої шийки так, щоб більша частина його стебла залишилося в ямці. По мірі зростання капусти в ямку потрібно підсипати землю до тих пір, поки рівень лунки не зрівняється з рівнем грядки. Щоб убезпечити тільки що висаджену розсаду від хрестоцвітної блішки, грядку рекомендують прикривати тонким нетканим полотном. Це можна робити не пізніше, ніж за 20 днів до зав'язування суцвіть. Надалі від блішок застосовують опудривание золою упереміш з тютюновим пилом або обприскування настоєм попелу.

Полив, догляд та підживлення капусти броколі

Надалі вирощування брокколі зводиться до своєчасним прополка, частим поливу, підкормкам і рыхлениям грунту після кожного поливу або підгодівлі. Поливати брокколі радять через день (у спекотне літо – до двох разів на день) у вечірні години. Для нормального росту і розвитку рослин необхідно підтримувати вологим шар грунту глибиною 12-15 сантиметрів. Брокколі любить підживлення, тому навіть на вгноєних і заправлених іншими добривами грядках цю капусту все одно підгодовують. Як тільки розсада вкорениться на постійному місці і почне рости, броколі підгодовують настоєм коров'яку (1:10) або курячого посліду (1:20). Через два тижні підживлення повторюють. Коли почнуть формуватися перші суцвіття, проводять і третю підгодівлю. Для неї можна використовувати органічні добрива з гуматом калію або розчин мінеральних добрив — 40 г суперфосфату, 20 г аміачної селітри та 10 г сульфату калію на 10 літрів води. 

Наступні підживлення проводять після зрізу центральної головки для стимулювання зростання бічних пагонів. Для цього розчиняють у 10 літрах води 30 г сульфату калію, 20 г суперфосфату, 10 г аміачної селітри). Крім того, капуста броколі добре відгукується на полив настоєм кропиви або живокоста і внесення в ґрунт деревної золи з розрахунку 1 склянку на 1 квадратний метр. Збір врожаю броколі та її зберігання Головки брокколі не можна перерощувати - їх потрібно збирати зеленими, не чекаючи на розкриття бутонів і появи дрібних жовтих квіток. Перезріла брокколі в їжу не годиться. Насамперед завжди зрізається центральне стебло, коли воно досягне довжини в 10 сантиметрів, потім підтягується врожай з бічних пагонів. Суцвіття зрізаються разом із втечею, оскільки верхівка стебла у броколі не менш соковита і смачна, ніж головки. Брокколі найкраще збирати рано-вранці, щоб вона не встигла зав'янути під палючим сонцем. Ранні літні врожаї броколі для тривалого зберігання не годяться – у прохолодному приміщенні вони пролежать щонайбільше два тижні. Їх краще з'їдати відразу чи заморожувати. Однак пізня капуста, зібрана в жовтні, може зберігатися при нульовій температурі в підвалі або холодильнику 2-3 місяці. У процесі збирання броколі є ще один нюанс: не поспішайте наприкінці дачного сезону складати висмикнуті з коренем рослини в компостну купу, залиште їх на місяць просто лежати на грядці – скористайтеся здатністю броколі переносити невеликі заморозки. Навіть видалені із землі рослини використовують свій останній шанс і зав'яжуть невеликі суцвіття, забезпечивши вас ще одним пізнім урожаєм.

Характеристики
Основні атрибути
КультураКапуста
Тип продукціїПосівний (насіння)
Сорт/Гібридгібрид
Група стиглостіРанньостигла
Класс семянЕліта
ГМОНі
ВиробникRijk Zwaan
Країна виробникНідерланди
Інформація для замовлення
  • Ціна: 1 160 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner