Насіння розмарину, фасування 1г.
Вічнозелений кущ із синьо-фіолетовими квітами. Допомагає при розумовій втомі. Прекрасний засіб проти стресу. Повертає життєву силу, посилює інтуїцію. Пробуджує до активного способу життя. Як спеції використовують тонкі, схожі на голки хвої листочки, свіжі чи сушені. Найбільший вміст ароматичних компонентів – під час цвітіння. Розмарин використовують у кулінарії як пряність для приготування різноманітних страв. Надає приємний смак м'яким сирам, картоплі, грибам, капусті та маринадам. Їм посипають італійську випічку. Розмарин входить до складу «суміші прованських трав».
Характеристики
Упаковка | |
---|---|
Вага | 0.001 г |
Основні атрибути | |
Тип продукції | Посівний (насіння) |
Колір плоду | Рожевий |
Агрономічні характеристики | |
Строки дозрівання | 85 дн |
Ботанічні характеристики | |
Висота рослин | Низькорослі |
Інформація для замовлення
- Ціна: 150 ₴