Термін придатності — до 2019 року
Середньосстиглий сорт солодкого перцю. Період відходів до біологічної стиглості триває 145-160 днів. Висота рослини досягає до 1.2 метра. Плоди мають форму спіралеподібного конуса завдовжки до 22 см. Вага одного плоду становить 200 грамів. Товщина м'якоті навколоплідника 4-5 мм. У фазі технічної стиглості мають світло-зелений забарвлення, у біологічній — червоний. Урожайність 5-6 кг на квадратний метр. Цей сорт, як і багато інших, стійкий до вертицилізованого в'янення. Призначений для виготовлення паприки, сушіння та вживання у свіжому вигляді.
Основні атрибути | |
---|---|
Виробник | Елітний ряд |
Країна виробник | Молдова |
Культура | Перець |
Тип продукції | Посівний (насіння) |
Упаковка | |
Вага | 0.002 г |
- Ціна: 42 ₴