Термін придатності — до 2019 року
Червоний Рог — середньо стиглий перець, період вегетації 145 — 160 днів, рослина заввишки 110- 120 см.
Маса до 200 г. У технічній стиглості світло-зелений, а в біологічній — перець стає червоним.
Форма плодів — спіралеподібний конус, завдовжки до 22 см, 2-3-камерний.
Товщина перцю 4-5 см. Висока врожайність 5-6 кг/м2.м.
Рекомендується вирощувати як у відкритому, так і закритому ґрунті.
Висока стійкість до захворювань.
Призначений для виготовлення паприки.
Характеристики
Основні атрибути | |
---|---|
Виробник | Елітний ряд |
Країна виробник | Молдова |
Культура | Перець |
Тип продукції | Посівний (насіння) |
ГМО | Ні |
Колір плоду | Червоний |
Інформація для замовлення
- Ціна: 93,50 ₴